2012. június 19., kedd

Második projekt - TAXI

Végre sikerült! Megjelent a második projekt is a creativeselector.hu-n! A lehetőségéért külön köszönet jár az oldal szerkesztőinek, mert tényleg komoly tanácsadást nyújtottak, sok ötletet kaptam tőlük, nem hagytak egyedül.

A Taxi nevű társasjáték egy izgalmas stratégiai játék, melyből igyekeztem kizárni a szerencsét. Persze ezt is dobókockával kell játszani, ennek ellenére az állandóan változó pálya, az ellenfelek mozgása és a sok taktikai lehetőség kioltja a szerencsefaktort. Krisz barátom mondta korábban, hogy a mai társasjátékok azért nem vehetik fel a versenyt a számítógépesekkel, mert képtelenek a körülmények állandó változtatására, a dinamizmusra, ami izgalomban tartja a játékosokat. Erre szeretnék most rácáfolni, és bár még kicsit várni kell a megjelenésre és a végleges dizájnra - persze hogy mennyit, az csakis tőletek függ -, annyit ígérhetek, hogy aki megveszi majd, nem fog unatkozni! ;-)

A játékhoz egyébként egy videó is készült, amiért külön köszönet illeti Oslacrimale-t! Kicsit egyszerű, kicsit paintes, de a miénk és szeretjük! :) A videót érdemes nagyobban a youtube-on megtekinteni, mivel a szövegnek is lényeges szerepe van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése