2012. május 27., vasárnap

Játéktesztelőket keresünk!

A közeljövőben elkészülő játékainkhoz játéktesztelőket keresünk! Jelenkezz, ha kedvet érzel arra, hogy még fejlesztés alatt lévő játékokat elsőként próbálj ki és véleményt formálj róluk. Korhatár, vagy egyéb korlátozás nincs, viszont olyan felnőttek és gyerekek leveleit várjuk, akik tényleg kedvet éreznek teszteléshez (azaz nem csak egyszer játszanának a prototípussal), és akik utána szívesen mondanak őszinte (!) véleményt a tapasztalataikról. Amennyiben a kipróbált játékot sikerül piacra dobni, úgy egy teljesen ingyenes, névre szóló példányt biztosítunk az első sorozatból, illetve hozzájárulásod esetén a neved ott szerepel majd a játéktesztelők névsorán, így mindenki láthatja majd, hogy te is hozzájárultál a sikerhez!

Mindezek mellett fenntartjuk a jogot, hogy a jelentkezők között különböző szempontok szerint válogassunk, mivel elsősorban a játék célcsoportját kívánjuk felmérni. Ha kedvet érzel te is, akkor kérlek, hogy az alábbi adatokat írd meg a bohl.attila@gmail.com címre:

Teljes neved:
Életkorod:
Város, ahol laksz:
E-mail elérhetőséged:
Telefonos elérhetőséged:
Szívesen tesztelnél logikai játékokat? - igen/nem
Szívesen tesztelnél nem logikai játékokat? - igen/nem
Szívesen játszol egyszemélyes játékokkal? - igen/nem
Szívesen kipróbálnád a többszemélyes társasjátékokat? - igen/nem

A játékok prototípusát házhoz visszük egy kérdőívvel együtt, majd egy előre leegyeztetett időpontban újra elmegyünk érte. Ekkor elhozzuk a játékot, és a már kitöltött kérdőívet, illetve ha személyes véleményed/ötleted is van, akkor szóban is elmondhatod.

Várjuk jelentkezésedet!

Üdvözlettel: A játéktervezők csapata



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése